Snel en goedkoop auto huren!

Vanaf €25,- per dag

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn al 28 jaar een begrip in Amsterdam

 

Groot assortiment

Wij hebben een groot assortiment voertuigen.

 

Hoge klantwaardering

Onze klanten zijn blij met ons

 

24/7 klantenservice

Wij staan dag en nacht voor u klaar!


9 persoons-bus huren Amsterdam

Een 9 persoons-bus huren in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een 9 persoons-bus om te huren in Amsterdam? Dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje komen nemen bij ACM Car Rent. Ons autoverhuurbedrijf staat altijd klaar voor u, wat voor wensen u ook heeft op het gebied van auto’s. We hebben personenwagens, luxe wagens, terreinwagens, bestelbusjes en nog veel meer. Ook voor 9 persoonsbus verhuur in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Ons 9 persoonsbus verhuurbedrijf in Amsterdam rekent hierbij altijd zeer voordelige tarieven, zodat u er zeker van kunt zijn dat u nooit teveel betaalt voor die perfecte bus.

Het 9 persoonsbus verhuurbedrijf van Amsterdam

Er kan altijd een reden zijn waarom u een 9 persoonsbus nodig heeft. Of u nu met uw uitgebreide gezin een dagje op stap wilt, of met een aantal werknemers naar een klus toe moet, we hebben de perfecte bus voor u klaarstaan. We raden u dan ook van harte aan om eens bij ons te komen kijken als u de bus een dagje nodig heeft, een weekend, of zelfs een langere periode. Ons 9 persoonsbus verhuurbedrijf in Amsterdam staat klaar om u aan de juiste bus te helpen, waarmee u zonder zorgen op stap kunt gaan.

Meer weten over 9 persoons bus verhuur in Amsterdam?

Een 9 persoons-bus huren in Amsterdam? Bij ACM Car Rent vindt u de beste modellen, tegen de scherpste prijzen. Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere wagens in de verhuur. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een mooie, luxe personenwagen, maar ook voor het huren van een vrachtwagen kunt u altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden dan al uw vragen, of kunnen eventueel ook meteen een afspraak met u maken.