Snel en goedkoop auto huren!

Vanaf €25,- per dag

Zoek op type voertuig

Kiest u voor een ruime auto of juist een cabriolet voor op vakantie?

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn al 28 jaar een begrip in Amsterdam

 

Groot assortiment

Wij hebben een groot assortiment voertuigen.

 

Hoge klantwaardering

Onze klanten zijn blij met ons

 

24/7 klantenservice

Wij staan dag en nacht voor u klaar!


Goedkoop auto huren Amsterdam Zuidoost

Bent u op zoek naar een goedkope auto om te huren in Amsterdam Zuidoost? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! We verhuren deze auto namelijk voor u bij ACM Car Rent. Ons bedrijf bestaat al ruim 28 jaar en heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd in onze hoofdstad. Goedkoop een auto huren in Amsterdam Zuidoost is bij ons altijd mogelijk. We houden altijd de prijzen van andere verhuurbedrijf in onze regio in de gaten, zodat we u altijd de scherpste tarieven aan kunnen bieden. We hebben daarbij een breed scala aan jonge, mooie wagens voor u klaarstaan.

Goedkoop autoverhuur in Amsterdam Zuidoost

ACM Car Rent is een goedkoop autoverhuurbedrijf in Amsterdam Zuidoost. Dat betekent echter niet dat de service of kwaliteit die wij u leveren ook goedkoop is. Integendeel, want wij leveren u een service die zonder problemen kan concurreren. Bij ons huurt u heel eenvoudig een leuke stadsauto, een luxe wagen of een bestelbus. Ook voor bijzondere voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u hier meer over weten? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de voertuigen die wij verhuren. We hebben een breed assortiment wagens klaarstaan, waar ook een ideale auto voor uw wensen tussen staat.

Wilt u goedkoop een auto huren in Amsterdam Zuidoost?

Goedkoop autoverhuur in Amsterdam Zuidoost regelen? Gewoon even contact opnemen met ACM Car Rent. Bij ons bent u er zeker van dat u straks een auto heeft waar u met veel plezier in zult rijden. Of u nu een auto nodig heeft voor een weekendje in eigen land, of een auto voor een week waar u verder weg mee wilt, bij ons heeft u hier de mogelijkheden voor. Als goedkoop autoverhuurbedrijf in Amsterdam Zuidoost leveren we u daarbij ook nog eens allerhande extra diensten bovenop alles wat u al bij een autohuur in onze stad krijgt.