Snel en goedkoop auto huren!

Vanaf €25,- per dag

Zoek op type voertuig

Kiest u voor een ruime auto of juist een cabriolet voor op vakantie?

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn al 28 jaar een begrip in Amsterdam

 

Groot assortiment

Wij hebben een groot assortiment voertuigen.

 

Hoge klantwaardering

Onze klanten zijn blij met ons

 

24/7 klantenservice

Wij staan dag en nacht voor u klaar!


Shortlease Amsterdam

Shortlease in Amsterdam

Bent u op zoek naar een autoverhuurbedrijf in Amsterdam waar u terecht kunt voor een shortlease? Neem voor een shortlease in Amsterdam gewoon even contact op met ACM Car Rent. We hebben een breed assortiment aan auto’s voor u klaarstaan, waarbij u altijd de keuze heeft uit jonge auto’s die tot het beste in hun segment behoren. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt dan gelijk aangeven hoe lang u de auto in uw bezit wilt hebben en wat u hier verder voor wensen mee heeft. Ook een shortlease zonder BKR in Amsterdam is bij ons mogelijk.

Een shortlease zonder BKR in Amsterdam

Shortlease is een handige manier om dagelijks een auto in uw bezit te hebben, zonder dat u hiervoor de hoge prijzen hoeft te betalen die normaal gesproken geassocieerd lijken met het leasen of huren van een auto. We hebben de scherpste tarieven voor u klaarstaan, zodat u die mooie wagen kunt leasen zonder daar hoge prijzen voor te hoeven betalen. ACM Car Rent is een betrouwbaar autoverhuurbedrijf in Amsterdam, dat altijd klaar staat om u te helpen met het uitzoeken van de juiste auto. Ons bedrijf bestaat al meer dan 28 jaar en heeft door de jaren heen al heel wat auto’s verhuurd!

Meer weten over shortlease in Amsterdam?

Als u meer wilt weten over een shortlease in Amsterdam, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij ACM Car Rent. Bij ons vindt u namelijk altijd mensen die u advies kunnen geven en die u graag alles uitleggen over het leasen voor korte tijd van een van onze wagens. Bij ACM Car Rent staan we altijd klaar om u te helpen aan de juiste auto voor uw wensen. U kunt hier ook even een kijkje voor op onze website nemen.