Snel en goedkoop auto huren!

Vanaf €25,- per dag

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn al 28 jaar een begrip in Amsterdam

 

Groot assortiment

Wij hebben een groot assortiment voertuigen.

 

Hoge klantwaardering

Onze klanten zijn blij met ons

 

24/7 klantenservice

Wij staan dag en nacht voor u klaar!


Vrachtwagen huren Amsterdam

Een vrachtwagen huren in Amsterdam

Wilt u een vrachtwagen huren in Amsterdam? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij ACM Car Rent. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verhuur van een breed assortiment aan verschillende wagens. Zo kunt u eenvoudig een vrachtwagen huren in Amsterdam, maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor het huren van bijvoorbeeld personenwagens of bestelbusjes. Onze vrachtwagen verhuur in Amsterdam heeft veel expertise op het gebied van het verhuren van dit soort voertuig. We verhuren louter jonge vrachtwagens van topmerken.

De beste vrachtwagen verhuur van Amsterdam en omstreken

Als vrachtwagen verhuur bedrijf in Amsterdam helpen wij u graag aan de perfecte wagen voor uw doeleinden. We bekijken dan samen met u hoe groot de vrachtwagen moet zijn die u nodig heeft, maar ook hoe lang en wanneer u deze nodig heeft. U kunt een vrachtwagen huren voor een dagdeel of een dag, maar het is ook mogelijk om deze langere tijd onder uw hoede te hebben. We hebben bij ACM Car Rent een aantal zaken waar wij voor staan. Zo bieden we altijd betrouwbare wagens, hebben we een ruim aanbod en hoeft u bij ons niet bang te zijn voor reclamestickers. Mocht u met pech staan, dan zorgen wij er altijd voor dat u geholpen wordt.

Meer weten over ons vrachtwagen verhuur bedrijf in Amsterdam?

Als u meer wilt weten over ons bedrijf, of als u gelijk een vrachtwagen wilt huren in Amsterdam, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan dan klaar om u de beste service te bieden die er op het gebied van vrachtwagen verhuur in Amsterdam te vinden is. Uiteraard bent u ook welkom bij ons voor het huren van een ander soort wagen. Ook hier leveren we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit.